Samenwerkend met Quint Therapy en Quint Family.

QUINT WELLNESS; hamam en ayurvedische pakkingen bij u thuis of op locatie

 

HAMAM

U word discreet gescrubt en gewassen, u wordt op de gevoelige plaatsen toegedekt. De geuren, warmte en waterbeleving zijn een feest van herkenning en resulteren in een tevreden harmonie in lichaam en geest. 

Ik behandel u hygienisch met zachte handschoenen en pure natuurlijke zeep en olie.

Uw eigen douche/bad omgeving dient minimaal 2 bij 3 meter vrije werkruimte te hebben.

 

Water is een geweldig middel om veranderingen en verlichting te ervaren. In lichaam en geest. Het is zeer toegankelijk en heerlijk herkenbaar. Even een moment weer helemaal terug bij jezelf. 


Hamamtherapie/wassingen zijn zeer geschikt voor begeleiding in de zwangerschapsperiode en in de periode daarna voor moeder en kind.

Deze behandeling is eigenwijs en eigentijds op maat en passend aan de wens en keuze van het moment, maar ten allen tijde heerlijk ontspannend. Een nieuwetijds wassing en/of pakking met de beste en grootste keuze aan zeep, scrub, olie en kruiden. Natuurlijke en eerlijke produkten die u ook thuis kunt gebruiken. 

 

----->Bijzonder en NIEUW  voor thuis of in hospice/ziekenhuis: 

hamamtherapie/wassing voor de terminale fase(stervensbegeleiding). 

 

Wij horen vaak van mensen dat zij een alternatief of iets aanvullends zoeken voor wat in eerdere meer religieuse tijden een gewone gang van zaken was; de laatste sacramenten, de bezoeken van een geestelijke in de laatste fase van leven.

In ons aanbod gaat het voor deze tijd ook om een rituele afsluiting, de mogelijkheid tot het stellen van vragen over de fase waarbij de nieuwste informatie passend aan uw situatie wordt aangereikt en het toewerken naar overgave tot sterven, met elkaar of alleen met de stervende. Wij kunnen dit aanbieden. (Zie ook Quint Family & Quint Therapy). De Hamam/wassing en/of coaching is een prachtige manier, welke past in iedere religie, maar zeker ook een geweldig aanbod wanneer er van geen enkele religie sprake is. Ook spirituele mensen zullen deze vorm zeer waarderen. De nieuwe en aanvullende informatie zal velen verwonderen.

Ook voor kinderen die terminaal zijn een geweldige ervaring en wellicht een zucht van verlichting.

Probeer het eens uit? U kunt altijd nog terug naar het aloude bekende...

 

Meer over Quint HAMAM & ayurvedische pakkingen