Samenwerkend met Quint Therapy en Quint Family.

QUINT EXPERIENCE

 

*Prive:

* Voor individuele outdoor therapy t.b.v. u of uw kind. Deze therapy is uitermate geschikt en aanvullend voor mensen/ kinderen die ontspannen en graag verblijven in de natuur en middels ervaring/ beleving en aanraking/verandering van hun omgeving zelfstandigheid/ zelfredzaamheid willen opbouwen.


*Zakelijk:

* Voor outdoor coaching & training t.b.v. leidinggevenden of medewerkers. Deze coaching & training is uitermate geschikt en aanvullend wanneer uw mensen behoefte hebben om buiten de bekende kaders en op creatieve wijze nieuwe inspiratie en bewustzijngroei te ontwikkelen binnen een samenwerkend verband. Ook prive outdoor training t.b.v. personal training is mogelijk. Wanneer sprake is van fusering of verandermanagement of een overname kan deze benadering bijzonder ondersteunend en succesvol zijn.

* Voor outdoor thema-inspiratie-clinics en workshops voor uw medewerkers in groeps- of prive-verband.

 

*In workshop of gezinsverband: Thema-inspiratie Experience

*Deze experiences zijn speciale workshops, gericht op beleving van diverse thema-gerichte ervaringen in groepsverband in de natuur met dieren & allerhande energie.

Het gaat om het gewaarworden van gevoel, gedachten en handelen op het subtielere nivo van ervaren. Welke onderliggende wijsheden hebben we allemaal afzonderlijk van elkaar en hoe verhoudt die zich tot de universele wijsheid en mogelijkheden? Hoe gaan verschillende culturen en religies hier mee om? Hoe kunnen we verbindingen leggen waarbij geen enkele partij wordt uitgesloten/buitengesloten of de lijdende/leidende partij?

Doel is ten allen tijde het ervaren buiten de bekende paradigma's waaruit wij leven om. Maar ook het met elkaar inzetten van onze positieve intentie in samenwerken ten behoeve van het meest bedreigde deel van de aarde door de mens: de natuur en de dierenwereld. Hoe kunnen wij weer gaan creeeren of opnieuw creeeren, waarbij we de successen uit oude creaties inzetten tot een nieuwe creatie...waarbij de natuur en de mens beiden winnaar zijn en centraal staan.