Samenwerkend met Quint Therapy en Quint Family.


Ervaring:

Jolié heeft gewerkt binnen diverse wellness resorts en Spa's, wat een onschatbare waarde aan praktijkervaring en professionaliteit heeft opgeleverd. Qua massagetechniek, maar ook in de algehele omgang met een diversiteit aan mensen en wensen, diverse soorten en vormen van bedrijfsvoering en diverse afdelingen binnen spa's. Daarnaast geeft zij al ruim 3 jaar met veel plezier les voor Scheidegger/NCOI en de Wellness Academie en leidt zij stagiares op in het vak om ook les te kunnen gaan geven.

 

Behandeling:

Alle behandelingen zijn ter ontspanning, klachtoplossend gericht (vrij worden van blessures en/of stress) en ter bewustwording van een nieuwe manier van omgaan met het fysieke lichaam, gedachten & gevoel.

Er wordt met nadruk niet stimulerend, in welke zin dan ook, behandeld.

Binnen dit professionele bedrijf werken we volgens de verschillende tradities met de energiebanen in het lichaam. Naar wens schakelen wij verdiepend over naar de werkwijze van Quint Therapy. De keuze ligt altijd bij u.

Iedere behandeling is uniek en op maat, precies wat u zoekt, wenst of vraagt. Er wordt gebruik gemaakt van een compilatie van massagevormen/technieken waarvoor Jolie Ennik docent, gecertificeerd en/of toegerust/ervaringsdeskundig is. Wij gebruiken eerste kwaliteit olien! De ayurvedische olien en/of kruiden worden op maat afgestemd.

We beginnen altijd met de massagetechniek die u al kent en bouwen de behandeling verder uit. Al naar gelang u of uw lichaam aangeeft. Verrassende elementen resulteren meestal in de beste resultaten. Wij bieden echter nooit garantie in tevredenheid/herstel. Jolie Ennik heeft inmiddels 15 jaar praktijkervaring. Wij werken nauw samen met de praktijk voor electroacupunctuur van Selma Visee---> Praktijk voor Electroacupunctuur Almere


Specialisme:

nekklachten/whiplash, schouder/rug, burnout/depressie, hoog sensitiviteit, onderrug/bekkenklachten/piriformis-syndroom/ischias, pijnbestrijding en ontspanningsproblemen/ADHD/zwangerschaps- en na de bevalling begeleiding/advisering

 

Inrichting:

Wij zijn oosters georienteerd met authentieke materialen en producten rechtstreeks uit Indonesie, India, China, Marokko & Turkije. Onze decoratie is handgemaakt door duurzaam betaalde arbeiders in het land van herkomst. Deze arbeiders leveren ook aan tempels en paleizen. Weten waarmee je je omringd en de bevlogenheid kennen van de mensen in het creatieproces levert de beste basis voor innerlijke harmonie, rust en blijheid.

 

De volgende massagevormen worden naar wens in de eigen Massagetherapie ingezet:

Sportmassage & blessure management

Shiatsu massage, chinese massage & guasha therapie, stoelmassage, japanse gezichtmassage

Ontspanning (klassieke) massage & stress management

Jadesteen/guasha Massage

Zwangerschap massage en voorbereiding voor zwangerschap & massage/begeleiding na de bevalling

Kinder- en babymassage

LomiLomi(hawaiiaanse) massage

Ayurvedische massage en indiase hoofdmassage

Salon Hamam en lichaamspakkingen

Oorkaars- en lichaamskaarsentherapie

Aromatherapie & kruidenstempelmassage

 


MET: technieken uit de osteopathie/bindweefsel/reflexologie/triggerpoints/deep-tissue/haptonomie/natuurgeneeswijzen/cranio-sacraal-therapie & fysiotherapie/revalidatie/pijnbestrijding

Ook voor kinderen, zwangeren en ouderen zeer goede behandeling. Pijnbestrijding en herstellend vermogen word geactiveerd op uitzonderlijk zachte manier.