Samenwerkend met Quint Therapy en Quint Family.


Ervaring:

Jolié heeft gewerkt binnen diverse wellness resorts en Spa's, wat een onschatbare waarde aan praktijkervaring en professionaliteit heeft opgeleverd. Qua massagetechniek, maar ook in algehele omgang met een diversiteit aan mensen en wensen, diverse soorten en vormen van bedrijfsvoering en diverse afdelingen binnen spa's.

 

Behandeling:

Alle behandelingen zijn ter ontspanning, klachtoplossend gericht (vrij worden van blessures) en ter bewustwording van een nieuwe manier van omgaan met het fysieke lichaam, gedachten & gevoel.

Er wordt met nadruk niet stimulerend, in welke zin dan ook, behandeld.

Binnen Quint Massage & HAMAM werken we volgens de verschillende tradities met de energiebanen in uw lichaam. Naar wens schakelen wij verdiepend over naar de werkwijze van Quint Therapy. De keuze ligt altijd bij u.

Iedere behandeling is uniek en op maat, precies wat u zoekt, wenst of vraagt. Er wordt gebruik gemaakt van een compilatie van massagevormen/technieken waarvoor Quint Massage & HAMAM gecertificeerd en/of toegerust/ervaringsdeskundig is. Wij gebruiken eerste kwaliteit olien, van de eerste koude persing en biologische! De ayurvedische olien en/of kruiden worden op maat afgestemd met jojoba, kokos of sesam als basis.

We beginnen altijd met de massagetechniek die u al kent en bouwen de behandeling verder uit. Al naar gelang u of uw lichaam aangeeft. Verrassende elementen resulteren meestal in de beste resultaten. Wij bieden echter nooit garantie in tevredenheid/herstel. Quint Massage & HAMAM heeft 8 jaar praktijkervaring. Wij werken nauw samen met de praktijk voor electroacupunctuur van Selma Visee via Innergiebewust.


Specialisme:

nekklachten/whiplash, schouder/rug, burnout/depressie, hoog sensitiviteit, onderrug/bekkenklachten/piriformis-syndroom/ischias, pijnbestrijding en ontspanningsproblemen/ADHD/zwangerschaps- en na de bevalling begeleiding/advisering

 

Inrichting:

Wij zijn oosters georienteerd met authentieke materialen en producten rechtstreeks uit Indonesie, India, China, Marokko & Turkije. Onze decoratie is handgemaakt door duurzaam betaalde arbeiders in het land van herkomst. Deze arbeiders leveren ook aan tempels en paleizen. Weten waarmee je je omringd en de bevlogenheid kennen van de mensen in het creatieproces levert de beste basis voor innerlijke harmonie, rust en blijheid.

 

De volgende massages worden naar wens in de eigen Massagetherapie & HAMAM ingezet:

Sportmassage & blessure management

Shiatsu massage, chinese massage & guasha therapie

Ontspanning (klassieke) massage & stress management

Hotstone & (hot/cold) Jadesteen/guasha Massage

Zwangerschap massage & massage/begeleiding na de bevalling

LomiLomi(hawaiiaanse) massage

Ayurvedische massage

Hamamtherapie en lichaamspakkingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 


MET: technieken uit bindweefsel/reflexologie/triggerpoints/deep-tissue/haptonomie/natuurgeneeswijzen/cranio-sacraal-therapie & fysiotherapie/revalidatie/pijnbestrijding

Ook voor kinderen, zwangeren en ouderen zeer goede behandeling. Pijnbestrijding en herstellend vermogen word geactiveerd op uitzonderlijk zachte manier.