Samenwerkend met Quint Therapy en Quint Family.

Hamamtherapie & Lichaamspakkingen

 

De Hamam en pakking kunnen worden samengevoegd en afzonderlijk worden gegeven. Ze zijn bijzonder aanvullend aan elkaar. Voor beide behandelingen boeken wij ieder 1 uur tijd in, inclusief intake, omkleden en aankleden.

De grondstoffen komen uit India, Turkije, Marokko, Frankrijk en Indonesie en zijn originele natuurzuivere produkten. Samen bespreken we welke produktkeuze het beste past voor het moment. Bij ziekte en/of blessure bespreken we eventueel de ingredientkeuze samen met mijn collega Selma Visee uit de Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Electroacupunctuur.

Ook voor ouderen, zwangeren en kinderen is deze behandeling zeer geschikt. Heel bijzonder is de wassing voor moeder en kind.

 

De Hamambehandeling

Een hamambehandeling bestaat uit een scrub met een speciale handschoen of scrubcream en een wassing met de zeep in een schuimzak van het gehele lichaam met een korte massage ter afsluiting. Gezamenlijk kiezen we welke scrub, zeep en/of massage voor u passend is. Met warme compressen word u weer gereed gemaakt om uw dag te vervolgen en/of een pakking te ondergaan.

 

 De lichaamspakking

Wanneer u kiest voor een (aanvullende) pakking dan bespreken we samen de mogelijkheden en ingredienten die bij u passen. Na een kort theemoment neemt u weer plaats op de behandeltafel en wordt u ingewreven met het gekozen product en met warme doeken en/of folie omwikkeld. Na een inwerktijd wordt u met warme compressen behandeld en bent u weer gereed om uw dag te vervolgen.

Wij gebruiken alleen natuurlijke en biologische Indische en Marrokaanse kruiden, klei en olie.