Samenwerkend met Quint Therapy en Quint Family.

Massage-energietherapie

 

De ervaring zegt meer dan de woorden

 

We beginnen de massage altijd met een korte intake in de sfeervolle lounge beneden, waarin uw wensen en klachten door u worden belicht. Desgewenst kan er ook een coaching voorafgaan aan de behandeling om deze enorm te kunnen verdiepen.

Wanneer wij naar boven naar de behandelkamer gaan, gaat u liggen op de behandeltafel, waar uw spieren, energie en bloedsomloop door mij worden onderzocht. Ik meet de 5 essentiele punten in uw lichaam: het hoofd, de handen en de voeten in verbinding met uw hart, grootste wervel(C7) en stuitje. Daarnaast bespreken wij tegelijkertijd wat zich direkt aandient/zichtbaar is op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en geestelijk niveau. Een meer dan holistische kijk die gebruikt wordt voor de juiste afstemming en keuze van technieken die wij inzetten in de massage.

Vervolgens beginnen we de massage met de techniek die u kiest/kent en wenst en gaan we op maat voor u aangepast andere technieken invoegen om het beste resultaat mogelijk te maken voor het moment.

Het doel is innerlijke rust, harmonie in lichaam en geest en balans. Meestal gaat dat gepaard met een (tijdelijke) verlichting van uw klachten.

We sluiten af met een eindevaluatie en aanvullende informatie weer beneden in de lounge. Nu is het de beurt aan uw lichaam, energie en geest om de behandeling te laten inwerken en doorwerken. U bepaald helemaal zelf of en wanneer u weer een behandeling wenst.

 

Het kan zijn dat eerst voorwerk word gedaan in een behandeling om in de vervolgbehandeling een diepte- therapie werkelijk te kunnen toelaten. Dat kan bijvoorbeeld middels een plaatselijke sportmassage en/of guasha-behandeling wanneer uw bindweefsel te strak is of een shiatsu-aanpak wanneer de huid en spieren een te hoge energetische basisspanning hebben of door een warmte behandeling en/of lichaamspakking of energetische healing(meridianen, marma's, aura's en chakra's). Maar ook een training/coaching kan aan de orde zijn voor mindcontrol en/of bewustzijn.

Het kan voorkomen dat u gedurende twee/drie dagen na de behandeling merkt dat uw lichaam beurs/blauw of moe aanvoelt. Wees gerust en voel u vrij contact op te nemen en de klacht te bespreken. Gezamenlijk bepalen we de vervolgstap, verlichting en/of doorverwijzing.

 

Wij werken enkel met pure producten/materialen. Zij worden op hoog niveau gezuiverd en bekrachtigd aangeboden ten behoeve van iedere behandeling. 

De basis is plantaardige olie of ayurvedische olie verrijkt met een subtiele dosering MELATI, de zoete witte jasmijnbloem die enkel in Indonesie gevonden word.