Samenwerkend met Quint Therapy en Quint Family.

Massagetherapie

 

De ervaring zegt meer dan de woorden

 

We beginnen de massage altijd met een korte intake, waarin uw wensen en klachten door u worden belicht.

U ligt dan al op de behandeltafel en uw spieren, energie en bloedsomloop worden door mij onderzocht. Ik meet de 5 essentiele punten in uw lichaam: het hoofd, de handen en de voeten in verbinding met uw hart en stuitje. Daarnaast bespreken wij tegelijkertijd wat zich direkt aandient/zichtbaar is op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en geestelijk niveau. Een meer dan holistische kijk die gebruikt wordt voor de juiste afstemming en keuze van technieken die wij inzetten in de massage.

Vervolgens beginnen we de massage met de techniek die u kiest/kent en wenst en gaan we op maat voor u aangepast andere technieken invoegen om het beste resultaat mogelijk te maken voor het moment.

Het doel is innerlijke rust, harmonie in lichaam en geest en balans. Meestal gaat dat gepaard met een (tijdelijke) verlichting van uw klachten.

We sluiten af met een eindevaluatie en aanvullende informatie. Nu is het de beurt aan uw lichaam en geest om de behandeling te laten inwerken en doorwerken. 

 

Het kan zijn dat eerst voorwerk word gedaan in een behandeling om in de vervolgbehandeling een massage werkelijk te kunnen toelaten. Dat kan bijvoorbeeld middels een guasha-behandeling wanneer uw bindweefsel te strak is of een shiatsu-aanpak wanneer de spieren een te hoge basisspanning hebben.

Het kan voorkomen dat u gedurende twee/drie dagen na de behandeling merkt dat uw lichaam beurs of moe aanvoelt. Wees gerust en voel u vrij contact op te nemen en de klacht te bespreken. Gezamenlijk bepalen we de vervolgstap, verlichting en/of doorverwijzing.

Het is altijd aan u of en wanneer u een vervolgbehandeling aangaat. Iedere keer opnieuw wordt een pakket op maat voor dat moment geleverd.

 

Wij werken enkel met pure producten/materialen. Zij worden op hoog niveau gezuiverd en bekrachtigd aangeboden ten behoeve van iedere behandeling. 

De basis is amandelolie of ayurvedische olie verrijkt met een subtiele dosering MELATI, de witte jasmijnbloem die enkel in Indonesie gevonden word.

 

Meer over Quint Massage