Maakt onderdeel uit van Quinta Essentia Family Network

 

Spirilogisch Cafe

 

Voor vrienden, geselecteerde groepen en gelijkgestemden;

 

Hiermee bieden wij U in een door U aangeboden locatie en een door U geselecteerde groep mensen de mogelijkheid om samen onder deskundige begeleiding 3 uur lang te filosoferen over de logica in spiritualiteit, bewustzijn en samenleven of -werken aan de hand van inspirerende thema's die U ook eventueel zelf kunt inbrengen, passend in uw groep.

Ideaal tijdens/na een groeps ontbijt/lunch/borrel/diner, wanneer u een groep mensen kent die geïnteresseerd is in nieuwe mogelijkheden binnen het eigen spirituele/bewustwordings proces...

Samenwerken, groeien in bewustzijn, gezondheid, keuze en verantwoording, zelfredzaamheid en verbinden zonder concurrentie is het credo.

We leren en groeien in ons proces/bewustzijn aan de hand van verschil. Van"bewust zijn" van het verschil. Welk verschil maak jij? Het motto is dat jouw waarheid en succes verandert naar gelang je kennis en je kennis verandert naar gelang de vertaalslag op je ervaringen. Alle ervaringen zijn belangrijk en ieders nivo van waarheid heeft een doel. In de eenheid in verscheidenheid ligt de kracht van creatie voor het geheel. Daarom zijn we een samenleving of een groep. We sturen weer aan op een nieuwe positieve dynamiek en samenvatting van mogelijkheden in de groep. Wat wil jij manifesteren? We leren je nieuwe kennis, instrumenten en ervaringen te gebruiken. Wat je zelf bent, die je zelf bezit. Het tastbare resultaat daarvan zet je aan tot WETEN in plaats van GELOVEN. Dan sta je in jouw kracht. En inspireer je anderen tot het zijn van KRACHT. Hoe kun je zelf meer beheer krijgen over je resultaten en je beleving? Wat heb je nodig? Wat kun je binnen jouw groep aan mogelijkheden initiëren, zodat het geheel beter presteert. Hoe krijg je invloed op de gezondheid van jouw groep of jouwzelf?

Daartoe word nieuwe informatie, welke nog niet in boeken te vinden is, inspirerend aangereikt ter overdenking aan de hand van jouw eigen inbreng van ervaringen. Deze nieuwe kennis, technieken en instrumenten bieden een unieke visionaire vertaalslag die uitdaagt de kennis direct toe te passen. Het Hogere Bewustzijn in Vol Bewustzijn, dat nu voor u bereikbaar, toepasbaar en inzichtelijk word aangereikt, en de nieuwe techniek van zelfbeheer is van grote meerwaarde in uw dagelijks leven. 

*Thema:"Spiritueel leven = visionair WETEN, de voorkennis tot handelen voor betere resultaten in het algemeen belang. Van onmacht en stress naar kracht en gemak".

*Thema:"Hé, is dát ADHD, burn out of psychose? etc... Hoever zijn we w.b. informatie/kennis over psychische verstoringen en de werking/evolutie van onze hersenen.Van psychiatrie en medicatie tot competentie en zelfsturing. Een nieuw Licht op het hoe, wat en waarom, en de mogelijkheden."

*Thema:"Onvoorwaardelijk in volle kracht en zonder angst in contact? Samenleven, relaties & liefde; 4 - dimensionaal bekeken. Het instrument Ego en Vrije Wil in een nieuw Licht."

*Thema:"Beheer over negativiteit, ziekte en stress."Gedachten zijn krachten" opnieuw belicht; de essentie in een nieuw perspectief en nieuwe mogelijkheden om de energie/kracht van je lichaam te verhogen."

 

U kunt een aanvraag doen middels de mogelijkheden voor contact onder de button"contact" boven aan de site.